Despre Mada

Some fun facts about me:
– Sunt nascuta in 1985, deci am prins Sailor Moon si Backstreet Boys exact la varsta potrivita, dar nu si Pokemon. Eram deja la liceu cand ma uitam cu dispret la generatiile mai mici decat mine care aveau caiete cu Pikachu (Pikachu este mic copil pe langa Sailor Chibiuza). Pe vremea aceea nici nu mi-as fi putut imagina ca 16 ani mai tarziu, ma voi plimba prin parcuri cautand pokemoni.

– Sunt microbista ocazionala: cand juca Chivu la nationala nu am ratat niciun meci; cand l-am descoperit pe Tatarusanu am fost trup si suflet pentru culori; iar la campionatul european din 2016 am avut ochi numai pentru Germania lui Mats Hummels.
– Anul trecut am schimbat prefixul si nu a fost un capat de tara, ba mai mult sunt chiar mai fericita decat la 27 de ani. Cine ar fi crezut ca exista viata si dupa 29 si ca poate fi atat de frumoasa?
– Majoritatea vietii mele am fost single (nu singura – de ce nu exista in limba romana un echivalent pentru single care sa nu sune atat de dur si deprimant ca “singura”). Inca imi este greu sa le explic parintilor mei motivul (mama: dar nu esti urata… de ce nu se lipeste nimeni de tine?). Au fost putine momentele cand m-am simtit cu adevarat singura (aham … varsta de 27 de ani), dar in acele perioade am invatat lucruri despre mine, pe care in alta circumstanta nu le-as fi aflat.
– Sunt o introvertita functionala in sensul ca desi am prieteni si o viata sociala activa, reusesc sa imi reincarc bateriile doar atunci cand ma inchid in camera mea cu o carte.
– Si apropo de reincarcat bateriile… Nimic nu se compara cu o reprezentatie la opereta in care sa fie, macar intr-un colt mic, mic, mic, Catalin Petrescu.
– Sunt programator si absolventa de Poli (stiu, stiu, abia acum are sens faza cu introvertita functionala).
                                                                 Guest blogger: Madalina

0 comments on “Despre MadaAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *