Masking addict – parerea mea despre Premium Deep Black Essential Mask / Koreean Beauty

O impatimita a masking-ului raporteaza 🙂

Mi-am achizitionat 3 Premium Deep Black Essential Masks de pe site-ul celor de la Make Up Shop, in august, cand au avut o zi de livrare gratuita indiferent de costul total al comenzii. Produsele cosmetice coreene pare ca au luat cu asalt comunitatea beauty la nivel global, iar eu nu pot sa rezist unei masti de tip servetel, asa ca am zis sa o incerc. Auzisem de Lioele pe youtube la Ingrid Nilsen, back in the day cand era cunoscuta sub numele de Miss Glamorazzi si nu avea 4 milioane de subscriberi. Si de cand am vazut ca Lioele este in Romania, am tot zis sa incerc ceva de la ei.

Masca, al carei nume te lasa fara respiratie cand incerc sa-l pronunti pe tot, promite ca ajuta la iluminarea tenului, la netezirea lui, la curatarea fetei, la hidratarea intensa si revitalizarea pilelii. Ce sa mai?! Daca facea si masaj si ma ajuta sa dau cateva kg jos, i would marry it!

Masca este realizata din material textil de culoare neagra si este puternic imbibat in lichid. Nu curge si se aseaza foarte bine pe fata. In plus, arati fabulos cand o porti (NOT 😂), dupa cum puteti vedea.

Eu am tinut-o pe fata in jur de 30 de minute, dupa care am masat usor tenul pana a intrat in piele tot lichidul ramas pe fata.

Ce am observat dupa cele 3 utilizari? Pielea ramane intr-adevar hidratata, supla si pari instant mai odihnita (mai ales daca depozitezi masca in frigider cu 30 de minute inainte de utilizare). As achizitiona-o mai des pentru ca pretul mi se pare unul foarte bun – 9 lei, insa nu cumpar in fiecare luna produse de MakeUp Shop si sa iau doar mastile acestea si sa achit 15-17 lei transportul nu mi se pare o solutie. Asa ca raman la mastile Garnier pe care le pot lua de la DM sau de la Mega pentru weekly use.

Insa daca faceti cumparaturi des pe MakeUp Shop sau daca aveti un magazin pe langa voi, va recomand sa o incercati.

Pana pe data viitoare, do you and be awesome❤️

0 comments on “Masking addict – parerea mea despre Premium Deep Black Essential Mask / Koreean BeautyAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *