Mada recomanda top 5 localuri cu cele mai bune shoturi

De cand am inventat shoturile atomice, in urma unui Revelion, am ajuns sa fiu experta (da, ma autointitulez) in aceste bauturi fine. πŸ™‚ Pentru necunoscatori, shoturile atomice sunt compuse din mai multe bauturi amestecate fara nicio logica. Cu cat sunt mai scarboase sau mai tari cu atat sunt mai β€œbune”. πŸ™‚ Castigatorul este cel care reuseste sa bea toate incercarile de noi retete.

Totusi atunci cand ies in oras prefer variantele clasice, cum ar fi Kamikaze, B52 sau Brain Damage. Am cutreierat destul de mult barurile din Bucuresti si iata care sunt preferatele mele in materie de muzica, atmosfera, barmani si bineinteles ALCOOL :

1. Pe primul loc este fara nici o indoiala Hangover. Mi-am serbat de doua ori ziua aici si mereu ma intorc cu acelasi drag. Shoturile sunt excelente, iar barmanii mai mult decat draguti. πŸ™‚ Recomand B52, iar daca aveti chef de inovatii puteti merge pe mana personalului calificat. Recordul meu este de aproximativ 20 de shoturi intr-o singura seara – but who’s counting?

2. Shoteria imi place pentru gama variata de optiuni. Inca nu am ajuns la performanta sa beau toate shoturile din meniu intr-o singura seara, dar cu siguranta acest lucru este pe bucket list-ul meu. O fata trebuie sa aiba ambitii, nu?

3. Fie la Expirat in Vama, ori in Bucuresti, shoturile sunt la fel de bune, iar barmanii la fel de sociabili. Salutari pe aceasta cale Alinei, cea mai simpatica barmanita. De la Bubble Gum la shoturi de Tequila pura, la Expirat merge orice, oricand;

4. Pow Wow, chiar daca e un local mai classy, are cateva bauturi foarte interesante. Recomand Irish Frog, dar punctele cele mai multe le ia pentru barmanul care seamana cu Kit Harington. Caliente! πŸ™‚

5. Nu putea sa lipseasca din acest top clubul B52. Barmanii sunt adevarat profesionisti; trebuie incercat neaparat shotul B52, este delicios. Iar Kamikaze rulz.

Pentru ca sunt tot timpul in cautare de locuri noi, nu ezitati sa lasati sugestiile voastre in comentarii. Astep si idei de shoturi atomice πŸ™‚
Guest blogger Mada

2 comments on “Mada recomanda top 5 localuri cu cele mai bune shoturiAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *