Cum aproape ca am vazut-o pe Beyonce


Eu si vara-mea mai mica suntem mari fane Beyonce. Ok, poate nu mari fane. Nu o visam noaptea si nici nu este primul lucru la care ne gandim dimineata, insa ne place. Asa ca ne-am hotarat sa facem un all girls trip si sa mergem la un concert de-al ei anul asta. Impreuna cu verisoara mai mare (sunt surori) am decis Frankfurt.

Nu din pasiune pentru oras (Barcelona at fi fost o alegere mult mai inspirata), ci din considerente financiare: am gasit bilete mai ieftine la concert, un pret OK la cazare si avion. Am platit tot de prin martie, ne-am luat concediu din timp..totul ca la carte. Asta ar fi trebuit sa-mi dea de gandit! Procrastinatorul din mine nu face nimic la timp..

Se face ca Germania e sub asediu..unul ataca oameni cu toporul in tren, altul trage cu pistolul la nimereala intr-un mall. Ne zicem ca nu are cum sa se mai intample nimic, ne convingem rubedeniile ca ne vom intoarce intregi acasa si hotaram sa-i dam inainte.

E Beyonce, ce naiba!

Mai sunt cateva zile pana la plecare, alegem tinute, facem planuri, mai ascultam niste Bey si se hotaraste unul sa se arunce in aer langa un festival de muzica..tot in Germania..la naiba! Cearta in familie! Sora fanei nu vrea sa mai mearga (nu isi risca viata pentru 300 de euro sau pentru Beyonce). Noi, fanele, vrem sa mergem in continuare (poate sa ploua cu rechini unde stai si sa te manance unul daca asa ti-e scris si…E BEYONCE, pentru numele lui Dumnezeu/Allah/Buddha. Oricum si lui Allah ii place Beyonce!). Parintii ne ameninta cu dezmostenirea daca plecam, apoi ne iau la sentiment, apoi ne cearta, apoi ne roaga. Haos!

Decidem ca nu vrem sa o lasam pe Beyonce sa ne destrame familia (de fapt suntem pussies) si hotaram sa ramanem pe pamant romanesc. Daaaar..aproape ca am vazut-o pe Beyonce! Se pune, nu? Eu spun ca se pune!

0 comments on “Cum aproape ca am vazut-o pe BeyonceAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *